Vælg en side

Vi er sprunget ind i et nyt år, 2017. Jeg har ikke haft tid til min sang sidste år, fordi jeg arbejdede på andre projekter, såsom TV, bog, blog/youtube, tøj og et firma jeg arbejdede for. Jeg udgav en sang for et par siden ‘Secret’ og i 2015 udgav jeg endnu en sang, som hed ‘Broken Soul’, hvilket er den sang jeg har skrevet, som fik bedst feedback og mange lyttede til. Jeg har en god nyhed til jer, som nyder min stemme og det er at for det første begynder at lave covers på min Youtube kanal, men min kanal vil stadig primært være fuld af sjov og ballade, der kommer bare engang imellem et cover ind, som dette. Jeg har også skrevet en sang, som kommer ud om et par måneder og så er jeg ved at skrive en EP, som vi skal indspille i L.A snart. Folk har altid sagt at jeg skulle vælge imellem sang og bloggen – Men hvorfor? Fordi de mener at man skal være en ting, så jeg skal være sanger eller blogger. Jeg har valgt begge og jeg ved det ikke er normalt, men jeg har valgt at blogging stadig skal være mit arbejde og så skal musikken være noget, som jeg udgiver for mine følgere kan lytte med. Jeg ser ikke mig selv rejse kloden rundt med musik og blive en kæmpe stjerne, selvom det kunne være sjovt. Men musikken jeg udgiver er til de som følger mine socialemedier, fordi jeg elsker at synge og har en passion for at skrive sange. Jeg håber i vil tage godt imod mit første cover og så vil jeg glæde mig til at dele mine egne sange, igennem dette år. Tak for i er med mig. Kys for nu, Fie

fie-laursen-synger