Vælg en side

Hey bloggen! Så blev det Fredag, nemlig weekend .. Wooo! Da jeg er blogger/youtuber har jeg ikke fri som andre, men jeg føler heller ikke for at holde fri, for jeg elsker at lave videoer og at blogge, det er så hyggeligt altså. Det jeg elsker ved weekend er at min familie er hjemme og mine veninder har fri fra arbejde, for det meste! Jeg er en rigtig ‘hjemme trold’, haha .. Jeg vil klart altid vælge en aften med slik, god vino og hygge på sofaen med min familie fremfor en bytur (også selvom jeg er kendt som en party girl), så går jeg faktisk ikke så meget i byen, jeg er faktisk for det meste hjemme. Jeg går i byen 1 gang om måneden ca. og der går jeg også bare amok, haha .. Iaften skal jeg bare hoppe i den blødeste pyjamas, ned og blande noget slik, lave lækker mad med familien og så hygge på sofaen med film! Hvad bruger i jeres weekender på? Jeg er sgu’ lidt tilbage i en pause fra byen, efter at jeg sidst mistede både kreditkort og hukommelse, haha! 🙁 Go’ weekend, skønne læsere! xx

Fie laursen blog Fie laursen blog Fie laursen blog