Vælg en side

1. Ferie. Ikke en blogger-ferie hvor alt bliver filmet, men en ferie hvor telefonen er helt slukket og der bare nydes solen, mennesker omkring og roen. Det er mange år siden, jeg har haft det. Men hallo, who are we kidding? Det sker jo ikke.. Jeg elsker socialemedier alt for meget 😉

2. Et spa ophold. Med massage, champagne og hygge.

3. At få solgt ud af alt mit tøj og købt en masse nyt hjem. Måske investerer i nye Jofama jakker.

4. En tur ind hos Klinik Retouch. Botox, lipfillers, hele muttervitten. Mit ansigt trænger til et pift.

5. Kærlighed. Mine forhold har været turbulente de seneste måneder. Jeg savner en kæreste der er ro over, en jeg kan være offentlig omkring og støtte mig op af, en jeg kan dele mit liv med.

6. Få fixet mit hår helt. Farvet det fint, klippet det og igennem hårkurer. Blåfarve var ikke helt rar.

7. At rejse tilbage til L.A, ikke kun for uger, men for måneder. Savner mine venner og viben derovre.

8. At slette negative mennesker ud af mit liv og komme væk fra folk, der river drama ind.

9. At få blogget mere. Jeg har de seneste måneder lagt alt fokus i Youtube, hvilket har givet pote, men jeg savner også ligesom nu, bare at ligge i sengen og skrive, redigerer billeder og hygge om bloggen.

10. At møde ALLE mine følgere! Det er lang tid siden jeg holdt meet up, men jeg har en tour manager der er igang med at trylle lige nu, så jeg ved også at jeg får lov at komme ud og møde folk, i år 2017. Glæder mig og længes virkeligt efter det!

fie laursenfie laursenfie laursenfie laursen