Vælg en side

Der er alt for mange mennesker der blev pustede sig op over jeg lavede en video hvor jeg prøvede bikinier for jer, hvilket egentligt trykkede lidt på mine knapper. Hvorfor er det lige at vi worshipper fyre, tagger vores veninder og går i selvsving over hvor lækre de er, når der bliver postet shirtless billeder? Men så snart en kvinde træder frem i en bikini, så er hun bare en billig luder. Hvorfor seksualisere vi kroppe og ser ned på dem? Hvorfor bodyshamer vi? Hvorfor er det opmærksomshedskrævende? Det er en krop? Det er det mest normale og noget vi alle render rundt med. Jeg synes sgu’ det er trist. Piger, husk at når i kalder en anden pige billig, luder eller andre skældsord så viser i drenge at det er okay, når de kan se vi selv gør det. Lad os fucking holde sammen, løfte hinanden op og kæmpe for fucking ligestilling. Der var mange fucking’er, men jeg bliver lidt arrig over det her. Fyld jeres liv og jeres medmennesker med kærlighed, istedet for had. Bring smil frem og ikke tåre. Vær åben for at ændre dig til det bedre, mærk efter, hav situationsfornemmelse, vær god. Vi unge er fremtiden, vi er dem der kan rette op på det negative, så lad os træde til og mærke efter. Hvad kan blive bedre i verden? Jeg ser tusinde ting og en af dem af dette, så derfor håber jeg mine ord siver ind i dette indlæg. Lad os ryste lidt i folk, sige vores meninger, være gode. Tak.

fie-laursen-body-krop
fie-laursen-krop