Vælg en side

Hey bloggen. Jeg har været stille efter award showet, hvor jeg fandt modet frem og sprang ud som biseksuel på scenen. Jeg har aldrig haft så svært ved at få ord ud før, men jeg er så lykkelig for de kom ud. Jeg var nomineret i to kategorier og jeg vandt dem begge, overranskende nok! Årets socialemedie bruger og årets bemærkning, wauawww .. Stor tak til juryen, for de fine priser! Imorgen sætter jeg mig ned og optager en video omkring min seksualitet og en snak om Realityaward for jeg fik også nogle stik af andre paradisoer, faktisk 2 og det vil jeg gerne snakke lidt om .. Men fra nu, vil jeg sige tusinde tak for jeres kærlighed! Jeg er overlykkelig for at have vundet alt jeg var nomineret i, det er så skøn og vild en følelse! Efter showet tog mine venner i byen, jeg hoppede ind i en Uber med Boris og vi kørte ud til min mormor, hvor min mor også var og så snakkede vi alle sammen om alt. Både min mor og mormor gav mig et kæmpe kram og sagde det var sejt gået, de var stolte af jeg var sprunget ud og selvom jeg var så træt at jeg lå på min pels jakke på gulvet, så smilte jeg og det varmede inden i. Jeg kunne næsten have trillet en tåre, men måske de var brugt op fra min tale på scenen… Alt i alt, jeg er lykkelig og så må folk sige lige hvad de vil. Jeg har aldrig følt mig så fri og så meget ‘mig selv’ som jeg føler lige nu. Jeg føler mig næsten genfødt. Det er svært at forklare.. Jeg er lykkelig, oprigtigt lykkelig for første gang i meget lang tid. Tak for alt jeres støtte. Jeg elsker jer fandens højt.

Fotograf: Mathilde Boe

fie laursenfie laursen fie laursenfie laursen

Fotograf: Malene Anthony Nielsen (BT.dk)

fie laursen fie laursen