Vælg en side

Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks er markeret med *


 

Jeg har været lidt bange for at dele denne drøm med jer, fordi jeg ikke vil lyde arrogant eller snobbet på nogen måde. Men nu prøver jeg. I har igennem fulgt meget i alle mine rejser på bloggen og det er ikke nogen hemmelighed at jeg altid har levet på first class, det har jeg ikke kun fordi jeg kunne, men også fordi det gav mig mange visninger. Jeg lærte hurtigt folk trykkede ind på det de drømte om, at kunne få. Giver det mening? Folk råber D’angleterre efter mig på gaden, fordi jeg havde en periode hvor jeg tjekkede ind hver uge og alle jeg møder joker om mine luksuriøse rejser, men jeg har faktisk en drøm jeg vil dele med jer. Jeg vil gerne prøve at rejse verden rundt og leve som ‘fattig’, det ord vil jeg ikke provokerer nogle med, men det er min måde at forklarer at jeg vil leve på et lavt budget, bo på hostels, spise billigt og hele tiden prøve at tænke økonomisk. Jeg ender altid på dyre hoteller, dyre bare og dyre resturaunter – og derfor møder jeg de samme type mennesker og føler ikke jeg oplever den anden side af verdenen. Jeg vil gerne prøve at smide den lukseriøse stil væk, rejse til en masse forskellige lande og måske vlogge det hele, samt de mennesker og oplevelser jeg får med på den vej. Hvad synes i om ideen? Gider i kun følge med i det lukseriøse? Det kan også være jeg på et tidspunkt smutter fra nettet 1 måned og rejser rundt, hvis folk ikke har lyst til at se med, når det ikke er det fineste som det plejer, haha, men det er en lille drøm jeg har. Jeg tror virkeligt jeg kan møde nogle spændende mennesker og få en på opleveren. Jeg har travle måneder der kommer med bog udgivelse osv, men når den falder ned vil jeg gerne rejse på dette eventyr, som jeg lige beskrev. Jeg ved ikke hvem der skal med eller om jeg måske tager på oplevelses-rejse alene, men det er noget jeg virkeligt lyster og drømmer om. Jeg sad lige og kiggede i mine ferie billeder, der er intet kultur, intet personlighed eller kærlighed over dem, synes jeg. Det hele er bare fint.. og kedeligt. Jeg vil opleve, leve og falde helt ned på jorden.

Vil du finde billige afbudsrejser, så tjek prissammenligningssiden travelmarket.dk*

fie laursenIMG_3416

fie laursenfie laursenfie laursenfie laursenfie laursen

fie laursenFIE LAURsenfie laursenIMG_4061fie laursenfie laursen anne gadegaard

fie laursenFIE LAURSEN