Vælg en side

Fotograf: Mathilde Boe


Hvor er det vildt. Dagen er kommet hvor ALT er sat på plads og nu skal jeg kun vente på at bogen bliver trykket og min bog tour er klar til MAJ MÅNED hvor jeg udgiver min bog! Hvor er det vildt ENDELIG at kunne sige, hvornår den 100% er ude.. Før har vi satset på April, men fordi jeg valgte at samle mod til at skrive om et kapitel fra min barndom, der var meget svært at skrive tog den længere tid. Idag har vi lavet bog shoot og det kan i se i nedstående video, hvor jeg også linker mit tøj! Jeg kan slet ikke forstå at jeg udgiver en bog. Min største drøm er at blive forfatter og det er jeg altså nu. Jeg håber på at skrive flere bøger og er allerede godt igang med en fiktiv bog, men før den er planen at udgive en bog sammen med Boris, en søskende bog med alle vores rejser og minder, bag om hvad vi har postet på socialemedier og de mennesker vi har mødt sammen. Skal i have bogen? :*

fie laursen

Sponsoreret


OUTFIT 1 // DENIM JAKKE: MISSGUIDED (HER), LEGGINS: BOOHOO (HER), SKO: CONVERSE (HER), TOP: FORREST&BOB (HER) OG (ENDNU EN LIGNENDE HER)

OUTFIT 2 // DENIM HEELS: BOOHOO (HER), T-SHIRT: BOOHOO (HER)
PS. I kan shoppe alle denim sko HER. Mine her koster kun 303.- kr lige nu!

OUTFIT 3 // SKIRT: BOOHOO (HER), T-SHIRT: BOOHOO (HER), BOMBER: BOOHOO (HER)

OUTFIT 4 // TWO-PIECE: BOOHOO (HER)