Vælg en side

Hey bloggen. Igår var jeg til snigpremieren på Paradise Hotel, hvor vi fik det første afsnit af se. Ej, hvor jeg grinte og smilte så det sagde spar 2! Ikke nok med min bror er den sjoveste, så skete der altså også spændende ting, såsom 2 paradisoer bliver gift. Jeg har efterhånden lært de fleste fra denne sæson af kende og det er altså et skønt cast, af søde og sjove mennesker i år. Jeg tror faktisk at denne sæson bliver den bedste i Paradise historien, ha ha .. Jeg fandt lige billeder fra nettet, men i får selvfølgelig også mine private snart 😉 Jeg var afsted med Boris og jeg’s bedstevenner, Alex, Salman og Bastian og det var så hyggeligt. Nu vi snakker Reality, så har jeg lige lagt en ny video op, hvor jeg snakker om sandheden om Reality TV og hvorfor jeg er bakket ud, det kan i se lige HER. Kys for nu, jeres Fie


fie-laursen-1
fie-laursen-2
fie-laursen-3