Vælg en side

Jeg sad lige og tænkte på noget. Jeg har altid været tilbageholdene med interviews og kun ladet pressen give mig interviews, fordi jeg ikke har haft tid eller noget overskud til andet. Jeg får hver uge mails med både små og store bloggere, der vil interviewe mig om forskellige emner og jeg får aldrig svaret, hvilket jeg er lidt ked af. Jeg kan huske da jeg selv kun havde omkring 50.000 visninger om måneden og jeg skrev til folk om jeg måtte interviewe dem, fordi det kunne booste bloggen. Egentligt gider jeg ikke være typen der ignorer eller ikke har tiden til at hjælpe andre, så det retter jeg op på nu. Vil gerne beklage alle de gange jeg har ignoreret bloggere og sige at jeg sidder klar til at svare på jeres spørgsmål nu. It’s never too late for a change. Kys og kram, jeres Fie
Mail – fielaursen@live.dk

fie laursen