Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


Godmorgen 🙂 Lidt detaljer bliver delt med jer idag! Vi savner efterhånden lidt stil på bloggen. Jeg elsker min Balenciaga taske og har den stortset med mig altid, faktisk har jeg udskiftet min Chanel med den. Det er nok det jeg ejer jeg elsker højest, så jeg vil klart anbefale andre at hvis i overvejer at investerer i en fin taske, så skal i tjekke Balenciaga ud. I kan se den jeg har lige HER.  Jeg har ikke kunne finde links til denne kjole eller en lignende, hvilket irriterede mig lidt, for jeg hader selv bloggere der ikke linker til det de har på, men Nelly.dk, boohoo.com og ASOS.com plejer at have noget lignende, så jeg vil anbefale at i tjekker dem ud. Min skjorte er fra RAILS og det er mine andre, nyeste skjorter også, dem i altid spørger hvor er fra. hehe! Hav en skøn dag. Kys for nu, Fie

fie-laursen-blog1fie-laursen-blog2fie-laursen-blogg2