Vælg en side

Okey, er det her en fucking joke? Jeg har aldrig været skuffet over pressen før, for jeg har aldrig oplevet de skrev noget, der ikke havde en grund i sig, men lige nu er jeg faktisk lidt vred. Det er ikke nok at jeg kan grine af det Metroexpress indlæg der kom ud lige før, hvor der står jeg vil stikke Caroline ned og at jeg har haft truende adfær i min livestream, for der sidder jo mennesker der læser det indlæg, der ikke så livestreamen. Hvad med at sætte det hele i sammenhæng? ALLE der så den livestream, grinte, vi jokede og snakkede om hvor FUCKED det var at Caroline har opfordret en der så med, til at cutte i sig selv og det kvitterer vi så fint med et screenshot her, nu hvor Caroline går i offer rolle, siger at hun har politi anmeldt mig og nu skal ALLE have ondt af hende. Tror du jeg er en gangsta fra Ghettoen? Caroline, jeg har tusinde øjenvidner og videoer på at du forsøgte at slå mig ned i byen forleden, som jeg også beviste i min video, du kan se nedstående.  Der er nok en grund til du er BANDLYST fra den klub og alle andre klubber, de personer bag har med at gøre!!!! Jeg ved ikke hvem du har suttet pik på igen, for at få Metroexpress til at lave en artikel der får mig til at ligne en voldelig person. Men alt blev sagt med et smil på læben og det eneste jeg sagde om at ‘cutte dig’, var at vi sagde det var DÅRLIG STIL og PISSE KLAMT at du siger en person skal cutte og så sagde jeg imens vi hørte ‘cash me outside’ remix, at jeg nok skulle cut dig næste gang jeg så dig og grinte, for derefter at sige ‘ejjj’, hvor vi hele tiden nævnte at vi ikke havde noget imod dig, før du begyndte at spille op, selv imod Boris som du så agressivt skubbede på natklubben, for at slå ud efter mig. Nå, Caroline, jeg glæder mig til at se din forklaring på at du kalder en person for SLUT for derefter at bede personen cutte i sig selv?  For så vidt jeg ved var du imod slut shaming ? Og der vil åbenbart ikke nævnes at min lille joke, kom fra at DU havde angrebet en person, der sad og så med i livestreamen. Jeg reagerede blot på at du havde sagt et andet menneske skulle gå ud og skære i dem selv. Jeg er seriøst i chok over hvordan den tøs kan vride alt rundt og hvordan hun ALTID skal komme og prøve at rive artikler ud af mit navn. Husk nu tilbage på for 10 måneder siden, hvor jeg gav dig en chance da HELE DANMARK hadede dig, jeg hentede dig og vi lavede en video hjemme hos mig, så jeg kunne hjælpe dig med at få et bedre navn, igennem MINE FØLGERE. Du sagde at du så op til alt jeg gjorde, at du synes det var sejt og du håbede du selv kunne nå hen hvor jeg var efter Paradise. Caroline, jeg ønsker dig god vind fremover, men istedet for at fucke rundt med andres navne for at få opmærksomhed, så kæmp for at opnå ting selv. Det eneste du har opnået er 2 sæsoner af Paradise og en masse hate. Jeg arbejder på mit TV, min bog der udkommer til April, en designkollektion, bloggen, youtube og har faktisk mennesker der følger med for at støtte mig, hvor du bliver kaldt ‘Onani Caroline’ selv i dine Interviews og vitterligt ikke rammer pressen med mindre du onanerer, knepper eller sviner mig til. Find nu på noget andet, vær sød at lad mig være, før jeg er nød til at få et politi tilhold på dig. Jeg har nok beviser på at du efterhånden stalker mig og endda gamle beskeder, hvor du siger du var fan af mig og så op til alt jeg opnåede og gjorde. Please, hop videre i livet, lev Onani-drømmen ud på TV og giv den gas. Det er godt TV. Men du behøver ikke at malke på mit navn, for at opnå succes.  Desuden blev der joket med hashtagget #CutCaroline som i at VI cutter hende af, altså ud af vores liv og ikke at vi CUTTER i hende. Jeg troede jeg var den overdramatiske, men nu ser jeg da en anden side, HAHA! Watch and learn, det har du været god til. Orale!

fie-laursen-caroline