Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


Hvor er det vildt. Idag er det blevet muligt at forudbestille min bog ‘Min Ærlighed’. Bogen jeg har snakket om i over et år, bogen jeg har lagt så mange tåre i og så mange grin af minder i. Bogen udkommer 18 Maj, men hvis i ønsker at forudbestille den kan det gøres lige HER. Jeg har slet slet ikke fattet det endnu. Det er så vanvittigt at hele mit liv er skrevet ned sort på hvidt, 200 sider senere og snart sidder mine skønne følgere og kan læse min historie, som aldrig fortalt før. Her sidder jeg og læser bogen om og om igen. Wauw. Folk vil se mine dybeste hemmeligheder, de vil kende mig helt bag facaden og forstå hvorfor jeg er formet, som det menneske jeg nu er idag. Tak fordi i vil følge med, jeg håber at bogen kan hjælpe mig med en masse mennesker, kan forstå mig og forstå hvorfor jeg er dannet til det menneske jeg er. Jeg elsker jer! Tak for støtten. Kys for nu, Fie

17156223_1927833987448176_4828377536128296641_n