Vælg en side

Jeg har fået rigtig mange spørgsmål om det er slut med Reality TV for mit vedkommende, siden jeg ikke har optaget noget siden 2015 og det vil jeg svarer jer på. Jeg har holdt en fin pause, fordi jeg har fokuseret meget på min blog, min bog og min Youtube kanal. Jeg har været tilbudt en del programmer, som jeg har overvejet men i sidste ende sprang jeg alligevel fra. Jeg vil ikke sige mit Reality eventyr er slut, men jeg tænker meget over hvad de programmer jeg får tilbudt, har at tilbyde mig. Jeg kunne godt finde på at melde mig til Paradise Hotel til næste år, hvis ikke jeg har for travlt eller at melde mig til Robinson, på et tidspunkt. Jeg elsker konceptet bag Reality og det med man følger folks virkelige verden, uden noget sat op og nu føler jeg også jeg er blevet ældre og tør være mig selv. Dengang jeg optog Paradise var jeg 18 år gammel, forvirret og havde ingen retning i livet. Jeg er blevet ældre nu, har holdt en pause fra TV og fokuseret på mine socialemedier og det kan være at jeg snart skal lave noget. Vi må se. Jeg gider ikke være en af de Reality deltagere der ender i panelet på Dagens Mand og bare tager alle muligheder der kommer. Det skal være noget fedt og et spil indeover, ligesom Paradise jo var. xx

FIE LAURSEN FIE LAURSEN