Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


Hey bloggen, så er jeg tilbage på tasterne med lidt Eovendo blogging igen. (I kan læse mine to andre indlæg om Eovendo lige (HER).  Eovendo er et cashback-system, hvor man optjener bonuspoint, hver gang der gøres et køb, som man opnår rabatter der kan bruge på de shops, man alligevel handler på f. eks Ellos, Stylefit, Yves Rocher, Early Bird osv. .  Der er en masse gratis tilbud og aktiviteter og man får penge hver gang, man gør ngoet aktivt på Eovendo, så det er en nem måde at tjene nogle lommepenge hjem! Derudover er der ugekonkurrencer med store præmier og gratis skrabespil med fede præmier hver dag. Hvis i har lyst til at tjene lidt nemme penge hjem, så kan i tilmelde jer HER.  Jeg lever af blog/Youtube men ved siden af er jeg også på Eovendo, som er en gratis tilbudsportal, hvor man får penge for at være aktiv. Jo mere aktiv du er, jo mere kan du tjene derpå. Man kan tjene penge på at udnytte gode tilbud, deltage i konkurrencer, skrabe skrabespil, tilmelde nyhedsbreve, besvare spørgeskemaet, se reklamefilm og meget mere. Man får penge for alt, hvad man gør! Man kan vælge at få sine penge som gavekort, donationer eller kontant. Jeg vælger for det meste kontant!

Alle der tilmelder sig Eovendo igennem min blog er med konkurrencen om et gavekort på 500 kr til Trendday, og bliver samtidig diamant-medlem, hvilket betyder at man får dobbelt så høj bonus som basis-medlemer. Fedt ikke? Trendday er en online modebutik med brands som Minimum, Pilgrim og Pieces. Hvis man shopper hos Trendday via Eovendo, får man altid 2% rabat, så der er da alligevel lidt at hente 🙂

fie-laursen-fiefie-laursen-her