Vælg en side

Rygterne flyver rundt, især efter vi har postet en masse søde billeder – Men her er der altså endnu flere! Jeg synes det ville være på sin plads med et indlæg, som jo er det mest efterspurgte pt. Er Boris kærester med min veninde? Hvad sker der? Folk er super forvirrede og det forstår jeg, så derfor afklare jeg det. Boris har i noget tid set en pige – WHAAAT?! Ja, fuckboy’en er sgu blevet tæmmet og pigen bag er faktisk den FØRSTE pige boris har med hjem, som jeg kan lide. Jeg har ALTID haft en dårlig følelse og sagt at de piger han så var der af forkerte årsager, men hende herrr…. De er ikke kærester endnu, men det tror jeg snart kommer. Jose er blevet en af mine bedsteveninder, som jeg elsker meget højt. Jeg boede endda hos hende i over en uge, hvor vi holdte påskeferie sammen og Boris var der faktisk kun 2-3 af dagene, så vi kom virkeligt tæt på hinanden og blev gode veninder. Hun var også med til Teenage Awards og Club Awards, hvor jeg for første gang så en Boris der var ligeglad med at være kæreste-agtig foran pressen. Det er SÅ fantastisk at Boris har fundet en pige som Jose. Jeg er så glad på hans vegne. Vi har allerede snakket om at vores vennegruppe skal til Spanien og vi har mange planer sammen. Jeg har altid ønsket Boris skulle ligge fest-livet på hylden og finde sig en sød pige og det har han nu! Jose er den skønneste pige, med det reneste hjerte og så loyal. Jeg er glad for Boris har ventet på den rette og som jeg ser det – nu fundet hende. Jeg håber folk vil være søde ved dem og respekterer deres forhold, for det er så fantastisk at se Boris være så lykkelig som han er med Jose! Og så har jeg fået en veninde for livet! xx

HUSK I KAN KØBE MIN BOG ‘MIN ÆRLIGHED’ LIGE HER!

fie laursen boris josefinefie laursen boris josefinefie laursen boris josefinefie laursen boris josefinefie laursen boris josefinefie laursen boris josefinefie laursen boris josefine