Vælg en side

Indeholder reklame links


JUMPSUIT: BOOHOO (HER), 120.- KR!

Hey bloggen. Idag var jeg til Teenage Awards som jeg var så heldig at være nomineret til. Til Reality Awards der vandt jeg for årets bemærkning og årets socialemedie bruger – Idag var jeg igen nomineret i kategorien socialemedie bruger og jeg vandt den sgu. Hold da fucking kæft. Det er takket være jeres stemmer. Jeg var så glad i låget at jeg tog ud og fik lavet 2 tattoveringer! Dem får i at se på Youtube senere. I kan også se min tale lige HER. xx Jeg elsker jer og TAK!

Husk også at køb min bog lige HER – Jeg skal rundt i hele Danmark i Maj på bog tour og glæder mig til at kindkysse jer alle sammen og give jer alle de krammere i ønsker. I er de fucking skønneste og jeg elsker vores lille ‘familie’. Vores lille fighter/smølfie army er verdens bedste. Tak for i er her!!

fie laursen

fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen