Vælg en side

Hvis der er noget jeg hader så er det at fake et smil og det har gjort de seneste par måneder. Til sidst kunne jeg ikke mere og derfor tog jeg 9 dage væk, hvor jeg kun har postet få prerecorded videoer til jer, hvilket var meget tydeligt. Da i kunne begynde at mærke på mig at noget var galt og jeg fik rigtig meget hate i de videoer på Boris kanal jeg var med i, så valgte jeg at slukke kameraet. På alle videoer jeg var med i på Boris kanal skrev folk at jeg var trist og deprimeret, at man kunne se jeg ikke var tilstede og derfor tog jeg det ind. Folk havde ret. Hvorfor tænde kameraet og fake et smil, når man har brug for at erkende sine følelser og arbejde på dem? Min pause har været fornyende og sund for mig. Jeg er vendt stærkt tilbage, men denne video synes jeg i fortjente at få. I skal ikke lyves for eller være forvirrede. I skal have ærlige Fie, som jeg ønsker at være. Jeg elsker jer!