Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


Hey bloggen. Hold nu op, hvor har jeg onde tømmerdrenge idag. Jeg har drunktextet, ringet til en fyr og prøvet at bestille mc donalds, kastet op i lange baner, skrevet cringy poesi, løber rundt på bare tæer udenfor, givet Kaka en kærlighedeærklæring, haft den længste, sjoveste samtale med et pladeselvskab om at vi skulle udgive en sang der hed ‘Narko’ i mit navn. Jeg har danset og drukket de klammeste shots. Jeg har drukket de kedeligste og alt for overprice vodka/redbull drinks til fucking 65.- kr per drink, som var det saftevand. #RIP. Jeg har også haft den sjoveste samtale med Mai Manniche, hvor vi bondede over et fælles had til en blogger kost der fucker rundt med alle. Man, jeg elsker den kvinde. Hun stråler altid. Jeg er så smadret idag, prøver at samle mine tanker for min aften igår men den er slørret. Nu skal jeg have blogget lidt, lagt en ny video op og vidst nok liiiiiige finde en spand. Jeg har det så dårligt idag, men Club Awards var rigtig sjovt. Boom shakalaka, jeg elsker jer bitches

Køb min jakke lige HER

fie-laursen-boris