Vælg en side

Wauw. Det første gang at jeg sætter mig til tasterne og lukker jeg ind i min seksualitet. Det er ikke længe siden jeg sprang ud på scenen til award showet og siden da har jeg kun udtalt at hjerte tattoveringen på min ringefinger faktisk blev lavet med en pige-kæreste. Jeg har aldrig været så afslappet omkring min seksualitet som jeg er nu, jeg kan joke i mine videoer omkring grunden til mine korte negle og jeg har intet imod at kysse piger foran folk eller noget imod at åbne op til andre, når de spørger mig. Det er første gang i mit liv, hvor min seksualitet føles normal og det er en fantastisk følelse. Siden hende pigen jeg så, har jeg set en fyr og det resulterede i at han også så sin eks kæreste imens. Av. Jeg mistede egentligt interessen for alt dating. Den seneste tid har jeg haft en følelse jeg aldrig har haft før og det er at jeg fortrækker et køn fremfor det andet. Jeg har altid været ligeglad og været interesseret i begge køn, så hvis jeg mødte en skøn pige var det hende og mødte jeg en fyr var det ham. Men for første gang, så fortrækker jeg en pige fremfor en fyr. Jeg har fjernet min Tinder fra begge køn til kun piger og ser ikke mig selv i mit næste forhold med en fyr. Det er en lidt sjov følelse, for jeg er jo stadig til fyre – Men det er en pige jeg skal være kærester med. Jeg har haft rigtig mange fyre i mit liv og få piger, men forholdene til pigerne har været MEGET bedre og problemfrie.

Lige nu er det kun piger for mig – Måske det ændre sig. Jeg ved ihvertfald at jeg ønsker min næste kæreste bliver en pige, så må vi se om det ændre sig, man kan jo ikke beslutte hvem man forelsker sig i. Men jeg håber at møde en sød prinsesse. Jeg snakker ihvertfald med en, som jeg har inviteret på date i næste uge og så må vi se om hun slår benene under mig. xx
Det er sjovt og nyt pludseligt at fortrække et køn over det andet

fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen