Vælg en side

Indeholder reklamelinks


Hold da kæft, hvor er jeg lykkelig. Det er jo ingen hemmelighed at jeg har haft det lidt op og ned den seneste tid, men jeg kan mærke at jeg går en god tid i møde og oven i det, så er jeg sgu’ blevet nomineret til Teenage Awards, hvor jeg er nomineret som ‘Årets socialemedie bruger’ og den går jeg stærkt efter at hive hjem! Jeg ELSKER socialemedier og dedikere alt min tid i det. Jeg har været igang siden Instagram startede og er aktiv på alle medier der jo er, så det er så stort at blive nomineret i. Til alle der nyder at følge med og vil støtte mig, så har jeg brug for i bruger 1 minut af jeres tid og stemmer på mig HER. I skal bare stemme på mit navn og hvis i selvfølgelig har lyst, så er min kære storebror Boris også nomineret under kategorien “Årets tv-personliged” og den synes jeg personligt han fortjener, da han var SÅ sjov på Paradise. Håber inderligt i vil bruge 1 min af jeres dag på lige at stemme på mig/os. I er de bedste. Tak fordi i er med mig! Jeg elsker jer! xx Kys jeres Fie

fie-laursen-fi fie-laursen-123

Hvis i ikke allerede har gjort det, så husk at i kan købe min bog lige HER