Vælg en side

Hey bloggen! Jeg er nød til lige at sætte mig til tasterne, med en super dårlig nyhed og jeg hader at skulle fortælle den, men datoen d. 23/5 hvor jeg skulle i Fields og signere mine bøger, samt møde jer er desværre aflyst. Det er den fordi at Fields ikke havde vagter nok til rådighed, så derfor måtte vi rykke den dato til Arnold Busck i Rødovre Centrum. Jeg glæder mig til at eventyret starter om et par dage, hvor vi skal hygge os sammen rundt i HELE Danmark og så har jeg endda fået 5 nye byer, som jeg lige giver jer med i indlægget her! Men i alle byer er jeg nød til at have styr på min sikkerhed, da man aldrig ved hvad der er i vente, men det tror jeg også på i forstår. Jeg er så spændt og glad inden i, over jeg snart skal ud og give jer alle krammere. I kan forresten købe bogen lige HER og skrive en anmeldelse af hvad i synes om bogen! Jeg vil sidde og læse alle jeres beskeder derinde! xx Kys jeres Fie

EKSTRA DATOER FOR BOG TOUR!!!
Mandag d. 12/6 – 16.00, Arnold Busck Nykøbing Falster
Tirsdag d. 13/6 – 16.00 Arnold Busck Købmagergade
Onsdag d. 14/6 – 16.00 Arnold Busck Helsingør
Lørdag 17/6 – 11.00 Arnold Busck Køge
Lørdag 17/6 – 14.00 Arnold Busck Valby
Søndag 18/6 – 12.00 Arnold Busck Rødovre

fie laursen fie laursen fie laursenfie-laursen-bog-tour-sjaellandfie-laursen-bog-tour-fyn