Vælg en side

Det er nu anden dag på bog tour og jeg er så lykkelig. Igår var jeg i Waves og idag var jeg i Holbæk. Imorgen kl 16.00 står jeg i Rødovre Arnold Busck og er klar til endnu en skøn dag med jer! ‘Min Ærlighed’ videoen og nu bogen har ændret mit liv, fuldstændigt. I det jeg lagde videoen ud, gik jeg et skridt imod min lykke og i det jeg skrev bogen, fik jeg udfoldet hele den person jeg er, så jeg kunne vise jer hvem jeg er bag hele det medie cirkus, der har været igennem de sidste mange år. Jeg er lykkelig for at være havnet et sted, hvor jeg åbner øjnene og kæmper for de der ikke har en stemme og for at jeg endelig hviler nok i mig selv, til at vise min bare hud, selv på akne ramte dage og for at leve et liv uden stress. Jeg er lykkelig, for den kærlighed vi alle har sammen. Tak for jeres utallige kram, kind møssere og søde gaver! Vi ses imorgen, Rødovre! xx

Husk bogen kan købes HER. I kan også skrive en anmeldelse af bogen derinde, hvis i har læst den!

 

fie laursen min ærlighed bogfie laursen min ærlighed bogfie laursen min ærlighed bogfie laursen min ærlighed bogfie laursen min ærlighed bogfie laursen min ærlighed bog