Vælg en side

Den seneste tid har været lidt sjov, for jeg plejer at være hemmelighedsfuld omkring mit kærlighedsliv og egentligt har jeg ikke vist nogen rigtigt frem siden B, hvilket er over et års tid siden nu men efter en veninde kom til at ligge en snapchat ud hvor jeg kysser denne skønne fyr farvel, så fik det et par screenshots igang og folk begyndte at snakke. Efter det, blev vi mere åbne og besluttede os bare for at fortælle jer at vi så hinanden. Vi er ikke kærester, men vi ser hinanden og måske det udvikler sig til en seriøs titel, på et tidspunkt? Jeg synes bare i fortjente at få et svar, på hvem ham jeg går og kysser på er. I fleste kender ham, han hedder Hanspeter, er også Youtuber og så har vi lavet et par videoer sammen, som i kan se lige HER. Btw, husk også min bog tour er igang og i kan se mine bog tour datoer HER, samt købe min bog lige HER! Kys, møs og massere kram Fie

fie laursen hans peter
fie laursen hans peter fie laursen hans peter fie laursen hans peter fie laursen hans peter fie laursen hans peter