Vælg en side

Hey bloggen. Igår aftes var jeg et smut forbi TV2 NEWS, hvor jeg var blevet inviteret ind for at snakke lidt om kropsidealer. Jeg synes det er så hyggeligt at få lov at være med i nyhedsindslag og så elsker jeg, når der er et godt budskab bag for der er intet jeg elsker højere, end at vide jeg er med til at gøre en forskel. Mine socialemedier har vendt sig fra photoshoppede billeder til selfies med dobbelthager og med mine deller, der dingler rundt og hvor jeg ser fjollet ud. Jeg synes socialemedier har fået en rigtig dårlig effekt på mange unge, hvilket jeg ikke ønskede at have del af og derfor ændrede jeg det. Jeg synes der både skal være plads til lækre billeder, med perfekt makeup og flotte outfits, men også til at man lige viser hvordan man FAKTISK ser ud. Jeg har mange kendte venner, der er helt angstprovokerede ved tanken om billeder hvor de ikke ser perfekte ud og det synes jeg faktisk er trist…. Jeg er lykkelig for at læse jeres beskeder, hvor i skriver jeg er med til at påvirke jeres selvværd positivt for det er præcis sådanne beskeder jeg lever for. Jeg vil helt vildt gerne se det her indslag, hvor jeg er med og der plejer altid at være nogle der smider det på Youtube, så hvis der er nogle af jer der har det gemt ned så send mig et link! Jeg vil rigtig gerne se det. xx Kys for nu, jeres Fie

FIE LAURSENFIE LAURSENFIE LAURSENFIE LAURSENFIE LAURSEN