Vælg en side

Jeg har informeret jer på Youtube om mit brud med HP, men til jer der ikke ser med der, så får i den også lige på bloggen. Ja, jeg har valgt at slå op med ham og det er der flere grunde til. Jeg valgte at putte ordene før utroskab, i at jeg havde travlt og ikke nok tid til ham, men det har jeg forstået jeg kun gjorde for at give mig selv skylden, for det har jeg det med at gøre. Nej, jeg skal sgu’ ikke give mig selv skylden for han var mig utro. Ja, jeg arbejder meget pt og har ikke haft meget tid, men derfor skal jeg ikke bilde mig selv ind at det er okay at han drak sig pisse stiv og kyssede på en anden pige. Jeg slog kun op fordi han var mig utro, for at være helt kold og kontant. Jeg har ingen tolerance for utroskab og folk der har dårlige undskyldninger der forbinder alkohol har jeg absolut intet tilovers for. Sorry not sorry, men jeg kender selv mine indreværdiger og jeg skal have en der kan leve op til dem. Jeg kunne aldrig finde på at være min partner utro, så jeg skal heller ikke have en der besidder den egenskab at kunne. Jeg skal have en der er påpasselig og som tænker på mig, når personen er ude. Jeg skal have en med et andet mindset, en der er motiverende, arbejder hårdt og har store drømme. Jeg skal have en der forstår mit liv og støtter det. Men vigtigst af alt, så skal jeg have en der er loyal, for der er absolut intet mere ydmygende end at være hende, hvis kæreste var utro… Og især efter så kort tid sammen. Jeg vil ikke være en af de piger der sidder tilbage og tænker det er fordi jeg ikke er god nok, for jeg ved jeg er god nok og jeg ved der kommer en skøn person ind i mit liv en dag, som vil værdsætte mig og have nok i mig. Jeg er en stærk kvinde og det har jeg altid været.

fie-laursenfie-laursen-1 fie-laursen-3