Vælg en side

Det er nok lidt svært at overse, hvis man nu følger mig på andre socialemedier, men bloggen skulle da også lige have nyheden. Jeg har fået en kæreste, for første gang i over et år. Mit kærlighedsliv har været op og ned, siden mit sidste forhold. Der har både været tåre, grin, gode oplevelser og ensomhed. Jeg er meget selvstændig og har ikke ‘brug for en’, så selvom jeg er en håbløs romantiker så flyver jeg ikke ind i et forhold med hvem som helst. Det skal være den rigtige. Fra første gang den her søde jyde stod i min entre, med sit skæve smil og sagde ‘mojn’ har jeg haft sommerfugle i maven, hver gang hans navn er blevet nævnt. Jeg har datet siden min sidste kæreste – både drenge og piger, uden held og uden at mærke følelsen af forelskelse og tryghed. Med ham her, så føler jeg mig tryg og jeg føler vores forhold er stabilt. Han har været lidt med mig rundt på bog tour, støttet mig når jeg har været træt og så er det fantastisk endelig at have mødt en, der kan så godt med min familie. Så sent som igår aftes, sad han og spiste aftensmad, drak Vin og senere tog nogle Tequila shots med min far, han havde købt i Texas, imens jeg lå inde i sengen og sov (da jeg er syg). Jeg ved det her kan virke lidt for sukkersødt til mange, men jeg er sgu’ forelsket og jeg har fået en kæreste. Det skulle i egentligt bare lige vide. Han hedder Hanspeter og er selv Youtuber, så mon ikke vi har videoer på vej til jer? 😉

PS! Husk i kan købe min bog lige HER

FIE LAURSEN kæreste FIE LAURSEN kæreste