Vælg en side

Okay, okay … Måske jeg skulle forklare hvad der sker lige nu, for jeg postede lidt omkring at jeg var ved at optage en musik video og det er altså ikke musikvideoen til min Danske sang der udkommer i Juli. Det er musik videoen til en sang jeg skrev i 2015, som hedder ‘Broken Soul’, sangen kan høres på Spotify og Youtube lige HER. Vi har optaget en meget emotionel musik video, som jeg længe har drømt om, men ikke haft hverken tid eller inspiration til. Tanken slog mig forleden, at en video til sangen måske kunne sætte fokus på det sangen omhandler. Nemlig, spiseforstyrrelser. Det slog mig at jeg kunne gøre en forskel ved at finde min kreativitet frem og tænke over jeg skrev en sang med et godt budskab, så det budskab håber jeg at få ud med denne video. Jeg håber at de følgere jeg har, som kæmper med spiseforstyrrelser kan finde en tryghed i sangen og måske forstå budskabet. Vi er sgu’ smukke som vi er og det skal vi både huske os selv på, men også huske hinanden på. xx

Da tanken slog mig om musikvideoen, gik der præcist 3 dage så lå jeg i badekaret og filmede. Der er selvfølgelig mange andre scener, som jeg ikke fortæller jer om nu, da det skal være hemmeligt… Men jeg kan afsløre jeg har en pige med, som spiller mig, dengang jeg var syg med en spiseforstyrrelse. Pointen med hvor hurtigt jeg satte det igang er… Time is succes.. Jeg smed ikke tanken væk, jeg greb den og ledte efter en dygtig fotograf i mit netværk, der før havde lavet musikvideoer. Nu har jeg en musikvideo på vej og jeg glæder mig… I ser den sgu’ nok indenfor et par uger 😉

fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursenfie laursen