Vælg en side

Så blev det endeligt tid til at afsløre en af de ting jeg har arbejdet på… Bitchen her udgiver en sang. Jeg har hintet lidt med der var musik på vej, men det er første gang jeg kan afsløre at der faktisk er en sang på vej! Den er færdig og klar til jer… Det er min FØRSTE Danske sang, så jeg håber selvfølgelig på medgang med den. Jeg har før udgivet musik, men ikke noget jeg har haft så stor tro på, som denne sang. Jeg tror faktisk at folk vil elske den og personligt kan jeg slet ikke stoppe med at afspille den, da den er så relaterende og får mig i et godt humør! Jeg kan afsløre at sangen omhandler… fuckboys og justin bieber… Ja, faktisk er Justin Bieber omkvædet. Sangen udkommer denne sommer, men hvornår? det får i snart af vide 😉 Og nu til en snak om min musik ..

Jeg har altid elsket musik, skrevet og sunget hele mit liv men jeg er altid blevet sat imellem bloggen og musikken. Jeg fik tilbudt en kontrakt hos et af de største labels, som sagde at hvis jeg slettede ALLE mine videoer og mine indlæg så ville jeg få den pladekontrakt. Jeg sagde nej, nærmest med tåre ned af kinderne fordi musikken er min store drøm, men de socialemedier er en del af mig og jeg elsker kontakten jeg har med folk og jeg elsker ærligheden bag, det jeg poster. Det er råt og ærligt, iforhold til alt opsat, som musikvideoer fx. Jeg har nu kæmpet for selv at kunne komme igang med musikken, uden et pladeselvskab der hiver mig i nakken og beder mig slette alt, jeg har postet før i tiden og beder mig stoppe med Youtube/Blog… Og nu er der musik på vej og denne sang der udkommer er kun starten. Jeg satser efter at lave musik ved siden af det online univers. Ingen skal tvinge mig til at vælge, om jeg så skal kæmpe lidt ekstra så gør jeg det.

fie laursen