Vælg en side

Ej come on. Hvor er det sjovt at se hvor sure folk kan blive over billeder, hvor der er nipple slip. Jeg har postet nogle billeder fra photoshootet til min nye musik video på min sang ‘Broken Soul’, hvor jeg sidder i et badekar og der er nipple slip. Hvordan kan folk virkeligt blive sure, når de ved hvordan jeg er? Hvis man følger mig, så ved man jo godt hvordan jeg er, hvilket opslag jeg ligger op og man ved hvor fucking ligeglad jeg er, med alt jeres slutshaming. Kvinde kroppen er et work of art, hvis i spørger mig, men jeg synes også den er undertrykt og hvis man ikke pakker sig ind, så er man en billig luder. Jeg går aldrig med BH, i kan stortset altid se mine nipples igennem mine t-shirts, så hvorfor får dette folks pis i kog? følger man mig, så kender man mig jo. Fucking weirdos. Smid et follow på Sofie Linde, istedet for mig hvis i er så pisse sensitive. Jeg ændre mig aldrig, for at tilfredstille andre. Jeg er mig selv, jeg ved hvilke budskaber jeg står inde for og folk der ikke kan følge med, kan lære at opføre sig ordentligt. Se mine søde nipples, endnu mere i dette blog indlæg. De er sgu’ da søde. Lad dem da sige komme ud og sige hej.

fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen