Vælg en side

Indeholder reklame / affiliate links


Noget mange ikke snakker om, er deres bogsalg og det er vel fordi at et bogsalg hænger sammen med ens økonomi og det er en privatsag, synes jeg også selv. Men jeg vil gerne åbne lidt op, for måske kan det motivere nogle af mine læsere. I folkeskolen sagde jeg i klassen, at min største drøm var at blive forfatter og at jeg ville udgive en bog. Der var nogle på bagerste række der grinte og sagde ‘held og lykke, du får brug for det’. Jeg vendte kinden til og tog deres ‘held og lykke’ med mig. Jeg har altid været en pige der slår livet 100 gange hårdere tilbage, når det vælter mig. Jeg tror at hemmeligheden bag min succes er en vrede inden i, som jeg får ud ved at udrette de ting mobberne i skolen sagde jeg ikke kunne gennemføre. Hver gang jeg har lyst til at give op eller føler mig umotiveret, så rejser jeg mig op og bruger den vrede inden i. Jeg tænker på alle de mennesker der sagde jeg ikke kunne og så bruger jeg det som motivation til at sparke alt igang jeg vil udrette. Jeg har 2 store nyheder på vej, som kommer inden August og det er faktisk mine to største drømme, som jeg har haft siden jeg var en lille pige. De to store nyheder kommer kun, fordi jeg er gået imod strømmen og har vendt kinden til, de mennesker som sagde jeg ikke kunne. Min bog ‘Min Ærlighed’ har ligget under Bestsellers siden den udkom og nu vil der komme en masse Danskere med janteloven, men da den bare var til forudbestilling blev de første 5000 eksemplarer på bogen udsolgt og nye sat i tryk. Mit mål fra start var at overhæle bogsalget på denne ene bog, over en anden kendis-chick, som har udgivet to bøger og svinet mig til, sagt at min bog ville være en fiasko og jeg intet kunne blive til. Jeg satte hendes bogsalg for begge bøger, som var stort, i mine tanker og sagde at ‘Min Ærlighed’ skulle sælge mere end dem begge til sammen – og det har den allerede gjort. Jeg tror på alt er muligt, hvis man vil det nok.

Det fedeste ved denne bog har ikke bare være at skrive den, det er det hele som er med efter… Bog touren kan være hård, men den er så livsbekræftende for mig. Alle mennesker der vil give mig modstand med hate, kan bare komme an – for på denne tour er det gået op for mig, hvor stor en forskel jeg gør. Piger med spiseforstyrrelser, mennesker der bliver udsat for mobning og generelt mennesker der mangler en stemme finder en ro i mine videoer og nu i min bog. Jeg er stolt. Jeg er faktisk pisse fucking stolt. Jeg er blevet motiveret som aldrig før, til at gøre en endnu større forskel end et par videoer og en bog, til jer som kæmper med de problemer jeg selv har været igennem. Jeg er ved at ligge store planer for jer, ved siden af min egen karriere. Jeg vil sikre mig, at gør mit for at gøre en forskel for de mennesker som mangler en stemme og som er afhængige af min. Jeg har jer, det lover jeg.

fie laursen bog tourfie laursen bog tourfie laursen fie laursenfie laursen bog tourfie laursen bog tourfie laursen bog tourfie laursen bog tourfie laursen bog tourfie laursen bog tour

 


MIN BOG KAN KØBES LIGE HER !