Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame for AndCopenhagen


Hey bloggen! Jeg modtog idag mine nye tasker + scrunchies fra AndCopenhagen. Jeg har længe set en masse Instagram chicks poste fede billeder i deres tasker (især den lyserøde) og altid gået og drømt om dem. NU har jeg selv fået fingrene i nogle, så jeg er så lykkelig og ville lige vise dem til jer. Et lille tip til jer – Hver måned kan man vinde et gavekort til AndCopenhagen på 1000.- kr, lige HER.  Taskerne er virkeligt fine og så er de budget venlige, og koster kun 549.- kr. Jeg vil gerne bestille en hjem i sort og en i pink sorbet, de er så fine farver! Håber i kan bruge tippet her til noget, happy shopping! x

Rabatkoden FIE20 giver 20% rabat på hele deres webshop – og virker til på Onsdag. d 26.

Pink taske (HER), Grøn taske (HER)

3fie laursen 1