Vælg en side

Reklame for egen bog – indeholder reklame links


Hey bloggen. Jeg har tænkt rigtig meget over om jeg skulle tage på bog tour igen, faktisk foreslog mit forlag en ekstra sommer tour, så jeg har gået på det seneste og tænkt på om jeg skulle smide en sommer tour op her i slut August, når jeg er flyttet ind i min lejlighed. Hvis jeg nu valgte at lave en lille sommer tour, så ville det nok højest blive 5 byer, men jeg tænker det er bedre end intet. Trods der mødte flere hundredevis af mennesker op i alle byerne, så var der også mange som ikke kunne komme lige på de dage, så jeg tænkte jeg kunne afholde endnu en bog tour. Jeg elsker virkeligt at møde jer alle, i har så høj energi og så meget kærlighed at dele ud af – det er så dejligt at få lov at se jeres søde ansigter, nu vi lever igennem de her socialemedier… Hvad synes I? skal jeg afholde endnu en tour? en lille sommertour, hehe… Hvilke byer kunne i tænke jer, at jeg besøgte hvis jeg nu valgte at gøre det? Ja, først af alt skal jeg se om i vil have mig on the road again.. 😉 kys for nu, jeres Fie

Ps. I kan købe min bog lige HER

fie laursenfie laursen fie laursen fie laursen fie laursenfie laursen fie laursen