Vælg en side

Indeholder reklame for egen smykke kollektion


Hey bloggen. Tid til at snakke lidt om min smykke kollektion BEST BITCHES, som jeg har skabt i samarbejde med Mai Manniche. Jeg har valgt at vise jer mine favoritter fra kollektionen, samt snakke lidt om hvorfor smykkerne er i så høj en prisklasse. Jeg har længe vidst jeg ville lave en smykke kollektion, men det var vigtigt for mig det var god kvalitet. Man får jo det, man betaler for. Så køber du en ring til 100 kr, kan du sagtens risikere allergiske reaktioner + at de går i stykker hurtigt, farver dine hænder osv. Jeg har kendt Mai længe og selv gået med hendes smykker i snart, 2 år nu tror jeg – så jeg kendte til kvaliteten bag hendes arbejde, hvilket var derfor jeg valgte at indgå et samarbejde med hende. Smykkerne er i en høj prisklasse, fordi de er i god kvalitet. Smykkerne er noget der holder i mange år, hvis man passer på dem og køber dem til en ordentlig pris. Smykkerne her er nogle man kan ønske sig til fødselsdag, konfirmation, jul og sådan, hvis ikke man kan købe dem nu. Jeg glæder mig til at se jer alle der har bestilt gå med dem + poste instagram billeder med dem. Personligt går jeg selv hele tiden med dem! Min favorit er denne halskæde og disse ringe (jeg går med begge ringe, cuz I can haha!)

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER

fie-laursen-smykker