Vælg en side

Reklame for egen smykke kollektion

 


Hey bloggen! Så skete det ENDELIG! Nu kan jeg fortælle hvad det er for en kollektion jeg har arbejdet på de seneste par måneder. Jeg har altid haft en drøm om at designe mine egne smykker – så jeg er så lykkelig over at teame op med min seje, skønne veninde Mai Manniche, som i nok kender. Hun er anerkendt smykke designer – og så er hun også blevet min gode veninde! Fra første gang jeg mødte Mai, havde hun en energi mange kvinder ikke har. Nemlig en energi jeg kunne mærke støttede mig i mine drømme og ikke en af de kvinder, de ser ned på andre kvinder der vil opnå noget. Hun har altid været så sød ved mig, så da jeg begyndte at tænke over at sætte gang i min drøm som designer, tænkte jeg på Mai med det samme. Jeg er utroligt stolt af hun valgte at tage mig under sine vinger og give mig denne chance, for at lave en smykke kollektion sammen med hende under hendes firma JEWLSCPH. Personligt er jeg helt vild med ringene, dem går jeg med hver dag og så de hele øreringe. Smykke kollektionen hedder ‘best bitches’, da det er en veninde kollektion og den handler om at holde sammen med sine veninder, da de er noget af det vigtigste man har (udover familie self.. hehe!). Der vil komme en Youtube video imorgen, hvor jeg også viser jer smykkerne!  Shop kollektionen ‘BEST BITCHES’ lige HER.

Foto: Anja Ekstrøm 

fie-laursen-2 fie-laursen-design-1 fie-laursen-design-3 fie-laursen-design-4 fie-laursen-design-5