Vælg en side

Hey bloggen! Så er det altså imorgen at jeg flytter hjemmefra (endnu en gang) og jeg kan godt forstå i har mange spørgsmål, derfor har jeg valgt at besvare nogle af dem i et indlæg, men der kommer selvfølgelig også en Youtube video til jer, snart. Jeg har hapset en masse spørgsmål både fra mine Youtube videoer, men også Instagram billeder. xx

Flytter dine hunde med dig? – Nej det gør de desværre ikke, ligesom de heller ikke gjorde sidst jeg flyttede til Charlottenlund. De er begge vokset op med hele familien så jeg skiller dem ikke fra familien. + jeg ville aldrig tage dem fra deres barndomshjem, som er stort med to store haver, for at bo i en lejlighed med mig, adskilt fra familien. Det ville være alt for egoistisk af mig. Men jeg kommer og besøger dem hver uge. Men åh, gud jeg vil savne dem.

Føler du en forskel fra sidst du flyttede ud? – Ja, en kæmpe forskel. Sidst jeg flyttede ud var det med tanken af jeg flyttede ind med en veninde og vidste jeg ville feste som en sindssyg. Denne gang har jeg et mere modent syn på det. Jeg har selv smidt et kæmpe depositum på lejligheden, så jeg ved allerede jeg vil passe på den lejlighed, som var det min baby. Jeg bor der alene og det er kun mit ansvar denne gang. Jeg har en høj husleje, som er tre gange så høj som min sidste så jeg er mere fokuseret på at jeg skal arbejde og ikke sløse rundt. Jeg har købt sprit nye møbler og interiør til hele lejligheden, som er mere mig end den sidste, fordi jeg vil skabe et hjem jeg kan bo i, i mange år. Jeg føler mig generelt mere voksen og klar denne gang. Jeg føler ikke jeg kommer hjem til mor og far igen, udover når jeg skal besøge dem. Jeg føler jeg har fundet min drømme lejlighed, jeg skal bo i i mange år og skabe nogle store år af mit liv.

Hvor flytter du hen? – Jeg ønsker denne gang ikke at nævne byen jeg flytter til, da jeg har lidt problemos med en tidligere stalker og jeg går ikke i detaljer, da det kan skade min situation + jeg vil ikke have jer bekymrede. Jeg så der var en der skrev min adresse på min livestream, hvilket nev i hjertet. Jeg ved ikke hvordan en person ved adressen, men hvis du læser dette og hvis andre der får lysten til at dele min adresse, læser dette; Så marker disse tanker. Hvis min stalker finder min adresse (som jeg iøvrigt har adresse beskyttelse på), så er mit liv i fare. Jeg kan blive slået ned, voldtaget, endda dræbt. Jeg er nød til at sige det koldt og kontant, selvom det kan lyde hårdt. Men det er sådan landet ligger. Jeg håber i vil forstå og respektere at en af grundene til jeg flytter, er for at kunne sove trygt om natten igen. Tak, og det var lige de spørgsmål jeg kunne nå.

FIE LAURSEN


Hvis i ikke allerede gør det, så husk at følg min Instagram @fielaursenofficial