Vælg en side

Hey bloggen. Efter jeg flyttede hjem har jeg kigget rundt på forskellige bolig sider og ledt efter min drømme lejlighed, jeg har nemlig ikke ville flytte ud igen bare for at bo ude. Jeg har vidst siden jeg flyttede hjem at jeg ikke ville have en roomie, men at jeg ville have mit eget sted og jeg har for første gang fundet en lejlighed jeg har forelsket mig i. Det er en kæmpe lejlighed, der er helt nyrenoveret og har en stor altan – og for ikke a snakke om udsigten, der er lige ud til vandet… Jeg er SÅ fucking forelsket i denne lejlighed at tanken om den ikke hundrede procent er min, gør lidt ondt haha! Jeg skal imorgen, på min fødselsdag ind og se den og det er der selvfølgelig også andre der skal, men jeg vil bare lige dele det med jer. Jeg glæder mig helt vildt til at se lejligheden i virkeligtheden, til at møde udlejeren og så må vi se om jeg bliver valgt ud! Det ville være den bedste birthday ever, hvis jeg fik nyheden at jeg kunne flytte ind. Jeg er jo sådan set klar til at flytte og sidder og kigger på nye møbler på en masse sider! Er der nogle af jer der kan anbefale interiør / møbel sider? Kryds fingre, for jeg får drømmelejligheden! xx

Sådan hver ville jeg gå efter lejligheden skulle se ud .. 

57ac31fbc435710d69bc21261c0cb92f 31e62e4d8ecfa87b98380d28ae4d6fff516a026362d59d5a8190b5560b2a77ba