Vælg en side

Sponsoreret og betalt – Reklame for Bakken


Hey bloggen. Forleden var jeg på bakken sammen med mine to brødre og deres kærester, hvilket var så hyggeligt! Jeg både video bloggede og tog en masse billeder til jer. I min familie har vi altid elsket bakken og det var så hyggeligt at være afsted igen, så manglede vi bare mutti og daddyO med, hehe .. Vi prøvede en masse forlystelser, spillede i arkaderne og så spiste vi vildt lækker mad på Læ Burgers, som var sindssygt hyggelig. Vi mødte en masse fans, som i kan se i nedstående video! x
Jeg føler virkeligt at bakken er det eneste sted der får mig helt ned på jorden, hvor jeg føler mig som et lille barn uden bekymringer igen og det elsker jeg! Jeg føler aldrig man bliver for gammel til bakken, det hiver ihvertfald mit indre barn ud og er så sjovt . Det var SÅ hyggeligt at være på bakken og så var der så mange fans! Det er lige før vi skal arrangere en dag hvor jeg er på bakken med mine fans, hihi 😉 Anyways ..

GIVEAWAY – I kan vinde en dag på bakken for 4 personer, lige nu her på bloggen. Det eneste i skal gøre for at deltage er at kommenterer hvad i synes er det sjoveste ved bakken! Der findes en vinder inden længe! Held og lykke

 

img_1796

I ved hvor meget jeg elsker elefaner!! haha  🙂

img_1798 img_1791

Seriously ! Hvis i spiser på Læ Burger på Bakken, så prøv denne Cæsar salat! haps

img_1830 img_1831 img_1841

Jeg elsker bakken og jeg elsker mine fans! God blanding 😉

img_1872 img_1885 img_1940 img_1928