Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame for Beautycos


Hey bloggen. Idag skal vi snakke lidt og beauty produkter, da det er noget jeg ikke gør så tit og noget jeg gerne vil gøre mere. Jeg får mange spørgsmål omkring hvilke produkter jeg bruger, bla. til at fjerne makeup og generelt, hvor jeg bestiller mine produkter hjem – Det gør jeg igennem www. beautycos.dk, de har alt fra makeup, hudpleje, hårpleje, parfume, elektronik til – ja, produkter til mænd! Nu vil jeg vise jer nogle af mine yndlings produkter, som fylder en stor del af min hver dag! xx

img_2030


Jeg har længe haft brug for en ny beautyblender, så jeg bestilte denne hjem i sort (plejer at have den lyserøde) og den er så fin. Når det kommer til Beautyblendere er det virkeligt vigtigt man køber en ordentlig en, for der er mange ‘fakes’ derude som er helt tørre, hårde og mærkelige… Elsker denne i kan købe lige HER. En af mine yndlings foundation er Max Factor Facefinity, så den bestilte jeg hjem igen. Jeg bestiller sådan en hver anden måned, for så er den brugt op. Den kan i bestille lige HER.

Købte også en CLEAN SKIN for første gang, så det skal afprøves og så BABOR makeupfjerner, som jeg plejer.

img_2032

Clinique Take The Day Off Makeup Remover – Absolut min yndlings makeup fjerner. Jeg bruger mine Purex Facial Wipes først og så renser jeg hele ansigtet igennem med Clinique. Det er vigtigt at holde sit ansigt rent og der er mange som tror facial wipes er nok, men det er det faktisk ikke. Det er vigtigt at rense huden helt igennem! xx

img_2037

img_2038

img_2034