Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Jeg er muligvis verdens gladeste pige lige nu, for jeg har allerede idag fået nyheden at drømme lejlighden jeg kiggede på er MIN. Hvis i vil se billeder af lejligheden kan i se den HER. Der var noget i mig der havde en god følelse, altså fra da jeg trådte ind tænkte jeg det skulle blive min, men selvfølgelig var det ikke op til mig. Jeg har lige løbet rundt i huset, skreget af glæde og hoppet rundt, haha! Jeg kan slet ikke fatte at jeg d. 1 August har MIT HELT EGET HJEM, ingen roomies eller ingen forældre eller søskende – bare mit helt eget hjem! Min leje er ubegrænset og meningen er at jeg skal bo der i mange år og skabe et hjem for mig selv. Jeg er så ubeskriveligt lykkelig for at jeg nu står og har mit helt egen, som JEG bestemmer over. Sidst jeg boede ude i Charlottenlund, havde jeg en roomie og der nåede jeg egentligt aldrig at føle mig hjemme. Men dette er mit hjem og derfor kan jeg skabe det og have det som jeg vil, uden at skulle snakke med en først. Kunne i tænke jer at jeg deler hele flytningen med jer? Og hvis i har nogle gode shopping sites for møbler/interiør osv, så smid mig et link + hvis i har inspiration til indretning, måske blogs?! xx

fie laursen lejlighed


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER 5. HER, 6. HERUntitled #308