Vælg en side

Reklame.

Hey bloggen. Det er blevet tid til et indlæg jeg har haft lyst til at skrive i lang tid. Jeg droppede helt træningen for flere måneder siden og jeg har spist rigtig usundt. Vi snakker ikke bare lige en pose chips hist og her, men jeg har spist junkfood, slik og drukket sodavand hver dag i flere måneder. Jeg er ikke ked af min krop som den ser ud, men ked af min krop som den føler sig. Det er en anderledes følelse jeg har denne gang, for jeg vil ikke træne og spise sundt nu, fordi jeg ikke kan lide min medium. Jeg kan mærke min krop er rigtig træt og sløv hele tiden, jeg er faktisk blevet afhængig af sukker og junk, på et andet plan, der bekymre mig lidt. Det hele startede egentligt som trøstespisning, da jeg havde det svært i en periode men nu kan jeg virkeligt mærke på min krop, at det er tid til at stramme op. Jeg har tænkt mig at træne og spise sundt, så snart jeg flytter ind i lejligheden om et par dage. Nye rammer at leve i. Jeg kommer stadig til at poste billeder/videoer hvor jeg spiser usundt, for det er ikke noget jeg vil stoppe med 100%. I need ma junk. Men jeg skal leve en sundere hver dag, hvor jeg også trænere og får en mere varieret kost. Jeg vil gerne tabe mig 3 kg ca, bare for at få kroppen lidt mere markeret igen og så vil jeg gerne opbygge nogle muskler. Har i nogle sunde opskrifter, jeg kan lokke ud af jer? Det er vigtigt jeg passer på min krop og det har jeg forstået, efter jeg er begyndt at mærke min krop slide ned.

Throwback til lidt gamle billeder, fra et par måneder siden!

fie-laursen-fitness

Og neeeeej, jeg har ikke tænkt mig at sulte mig selv og falde ned i gamle vaner igen. Jeg vil passe på min krop og derfor vælger jeg at række hen i en sundere livsstil. Der er absolut ingen grund til at nogle bliver bekymrede for mig, jeg ønsker bare ikke at udvikle diabetes i en ung alder eller at tage endnu mere på. Ønsker at beholde min krop normal og slank, men gerne blive lidt markeret.  Igen, smid gerne nogle gode opskrifter!!

fie laursen

Det kunne også være godt at komme i gang med at træne igen.