Vælg en side

Hvad sker der, Fie? Det er jeg ikke helt klar på at svare på endnu, men inden længe skal jeg nok have det rigtige svar på, om Jonas og jeg er kærester eller ej – og hvad i nu ellers spørger om, for jeg kan godt forstå i er forvirrede. Men jeg vælger at svare på de spørgsmål jeg godt kan svare på lige nu… Vi har mødt hinanden igennem min bror, Boris – Vi har det sjovt sammen og taler rigtig godt sammen. Jeg er blevet spurgt meget indtil at hans ‘eks-flirt’ har lagt snapchats op  efter vores billeder – og trods, hun troppede op på min bog tour og tog billeder af mine fans og lod som det var hendes, så vil jeg ikke sige noget ondt tilbage. Hendes ord lød på at jeg havde fået hendes gamle legetøj, og hun stadig var venner med Jonas. Spørger i mig, så bruger man ikke ordet legetøj om en person, man også kalder sin ven, eller en person man har elsket. Jeg holder pæn tone og vil blot, fortælle jer jeg har det dejligt i Jonas’ selvskab. I skal nok snart få af vide, hvad der sker imellem os og hvorfor vi kysser og fjoller rundt sammen. Men, måske er der nogle af jer der kan gætte det? Her er der lidt billeder af os:) Skøn dag.

fie-laursen-jonas-1 fie-laursen-jonas-3 fie-laursen-jonas-4 fie-laursen-jonas