Vælg en side

Indeholder reklame for fotograf + egen musikvideo


Hey bloggen! Så kom min musikvideo til ‘Justin’ ud! Jeg vil gerne give et kæmpe skud ud til Nicho Oppermann, som har arbejdet benhårdt på min video – Jeg har fået en masse nye bekendskaber under optagelserne på denne sang og video, og Nicho er en god ven nu. Hans arbejde kan tjekkes på www.nicho.dk. Jeg elsker selv musikvideoen og har glædet mig til at dele den med jer, da den har været SÅ sjov at optage. Der er et skjult budskab bag musikvideoen og det kan i læse om HER. Selvom videoen er oppe, så husk stadig at #replay sangen like crazy på Spotify, så vi kan holde os højt oppe på hitlisterne! Det er crazy at sangen har ligget så højt oppe, siden udgivelsen og det kan jeg KUN takke jer for. I er så støttende og fantastiske. Fie bitch loves y’all! KYS KYS KYS

Hvordan er sangen gået? Over 1.000.0000 streams på spotify på to uger, nummer 1 på dk viral chart mange dage, og flere dage som nummer 16 på spotify viral chart – worldwide. 10.000 visninger i timen siden min video kom ud kl 12.00 og vi er allerede på under et døgn oppe på over 125.000 visninger… Holy fuck! TAK!
Ps. hvis i ikke allerede har gjort det, så husk at FOLLOW min spotify, så får i som første besked om nye sange + remixes! Kan sige der er en masse på vej og dem der følger mig på spotify er de første der ved det 😉 wooOHOOOOO