Vælg en side

Hey bloggen. I spørger rigtig meget ind til mine sommerplaner, så hvad skal jeg lave denne sommer? D 1 August får jeg nøglerne til min lejlighed og der kommer flyttemændene, så der skal jeg bruge en uges tid på at gøre min lejlighed fin, eller måske lidt mere. Jeg skal bare være sikker på mit første hjem, bliver perfekt fra start af. Jeg ved jeg gerne vil rejse, for jeg savner en god afslapning med pool, sol og drinks – Men jeg har også alt for meget arbejde, så jeg skal fokusere meget på det. Min kollektion udkommer indenfor 2 uger, det samme gør min musikvideo og min parfume er der også en helvedes masse arbejde på. Jeg skal nok bruge sommeren her på at skrive hit sange til jer og så skal jeg nok også ud og optræde, så det ser ud til min sommer bliver afholdt i Danmark. Jeg tænker at tage en uge til Dubai i September, hvis jeg får lidt tid til en ferie! Hvad skal i lave denne sommer?

fie laursenfie laursenfie laursenfie laursen