Vælg en side

Hey bloggen. Som jeg jo er begyndt på så deler jeg mine tanker og arbejde med jer, og lige nu har jeg nogle flere at dele. Mit Merchandise kommer snart op, da det faktisk er færdigt nu og så har jeg også udvalgt min parfume duft, ud af de tre dufte jeg havde bestilt hjem. Jeg har samarbejdet stærkt med parfumefirmaet og vi har lavet det sødeste design, og så har vi også fundet navnet til parfumen. Mon nogle af jer kan gætte det? Det er et ord, som jeg står for! Når det så er sagt, så har jeg en ny drøm som jeg vil iværksætte når jeg flytter ud og har en stor lejlighed, med god plads selv og ikke skal fylde mine forældres hus op. Mit næste karriere mål er at lave eget firma. Jeg har altid interesseret mig for både tøj og beauty produkter, så lige nu er jeg ved at tænke over hvad webshoppen skal indeholde, men jeg tror jeg rækker hen i at skabe en webshop med tøj. Jeg er også ved at tænke over om jeg vil sælge andres mærker eller skabe mit eget. Alt jeg ved lige nu, er at jeg skal sætte mig ind i en masse, snakke med mine iværksætter venner og tænke over hvordan jeg skal nå mit næste karriere mål!  Hvad er jeres største drømme? 🙂

fie laursen