Vælg en side

Nu sker det. Designer drømmen har langsomt sat sig i gang. Min smykke kollektion er ude. Meeeeen, det ser nu ud som jeg skal lave min egen tøjkollektion. Faktisk er det 90% sikkert det kommer til at ske, det eneste vi mangler er at se hvordan mine ideer ser ud på de første prøver, der bliver bestilt hjem. Men jeg vil også have jeres ideer og ønsker. Jeg ønsker at lave en tøj kollektion, som i har lyst til at gå med og købe, så jeg har brug for alle de ideer i kan komme på! Personligt rækker jeg selv hen i noget street, men også lidt girly. Dette er ikke mit merchandise, som jeg har fortalt jeg arbejder på – Det er en tøj kollektion, i mit navn og er derfor designs ALLE kan gå i, fan or not – og ikke hverken billeder, logoer eller mit navn på tøjet. Jeg er ved at springe i luften af glæde over det samarbejde, der måske snart udvikler sig hurtigt og – for de virker så klar på denne kollektion. Men igen, det kræver at jeg kan sælge min idé! Har i noget i ville elske at jeg lavede i denne kollektion? Ha ha, endelig får jeg noget ud af det år jeg gik på designskole (!!!), Nå babes. Fyr jeres ønsker! Jeg kan fortælle denne kollektion er hos et KÆMPE firma, som i kender.xx

FIE LAURSENFIE LAURSENFIE LAURSENimg_5999