Vælg en side

Endelig kan jeg bryde tavsheden og fortælle jer, hvorfor Jonas og jeg kyssede på Instagram forleden. Jeg synes det kunne være sjovt at gøre folk lidt nysgerrige, inden vi breakede at Jonas er min fuckboy i min nye sang #Justin. Jeg har aldrig haft et romantisk forhold til Jonas, jeg kender ham igennem min bror og har altid synes han var en cool fyr. Fra det øjeblik vi snakkede musikvideo ideer, med mit management så tænkte jeg på Jonas, ville passe perfekt ind – netop fordi han har fået det der fuckboy ry og så er han jo forfanden en pisse lækker fyr! Jeg deler lige en teaser, så i kan se noget af det Jonas har været med i, men der er nu meget mere sjovt med ham, i videoen som udkommer d. 29 Juli.
Og neeeej, Fie-pigen dater ikke nogle og skal heller ikke. It’s time to FOCUS on ME! I deserve the world.. No stress n bullshit in my life! Aint got time for daaaaat 😉


Men der er jo også teaser 1, har i set den? 😉