Vælg en side

Sponsoreret og betalt indlæg af Zadaa


logo

Hej piger. Jeg har valgt at sælge ud af mit tøj på Zadaa appen, som jeg har haft liggende de sidste 3 uger og kigget lidt rundt på. Efter selv at have shoppet derinde, har jeg besluttet selv at sælge ud derinde. Jeg har sat en masse nye ting op, som i kan tjekke ud. På nedstående billede ser i kun jeg har 1 vare oppe, men det var fordi jeg tog screenshottet inden. Hop ind på min profil og se resten. Men ja, noget af det jeg sælger er min lækre Jofama jakke! Anyways, Zadaa er en app hvor alle kan sælge ud af deres tøj. De fleste kendte bloggere bruger den, faktisk rundt i hele verden. I finland er den slået helt vildt igennem og nu er den ved at slå igennem her i Danmark også. Jeg glæder mig til at få solgt ud af mit tøj på Zadaa og hvis der er nogle læsere der digger min garderobe så skal i helt klart ind og tjekke ud, hvad jeg har lagt op. xx Der er alt fra dyrt til billigt, check it

Jeg har altid ELSKET at sælge ud af mit tøj og hvis i har fulgt med længe, så har jeg altid solgt ud. Det er en fantastisk måde at spare penge, samt gøre et andet menneske lykkeligt fremfor man smider tøjet ud. Jeg sælger ud af mit tøj hver tredje måned og så køber jeg nyt hjem. Det koster faktisk kun 30 kr. at sender pakker via Zadaa, og man modtager bare en unik kode, som man skriver på pakken og så aflevere man pakken i en af DAOs 650 servicepunkter. Det fede ved Zadaa er også at de største danske bloggere sælger ud af deres tøj, så man kan købe deres hjem, hvilket jeg personligt synes er lidt cool, hvis man nu har en man følger og man gerne vil eje noget de har gået i. Haha!

Det er egentlig ret simpelt. Man downloader appen og indtaster sin mål og størrelse – eks. sko str og højde. Så tilpasser alle dine annoncer til den størrelse du er, og dermed får du kun tøj tilbudt som passer dig. Hvor smart er det ikke lige? Derudover har de 100% betalingsgaranti, og Zadaa holder pengene tilbage indtil man har modtaget sine vare. Goodbye til dårlige oplevelser med onlinehandler.


HENT APPEN HER – ANDROID (HER), iOS (HER) 

fie-laursen-zadaaa

I kan finde min lille butik under øjet i appen – så shop amok piger!