Vælg en side

Hey bloggen. Jeg vil gerne sætte mig til tasterne og opdatere jer på min musikvideo, som vi har filmet på min nye sang ‘Justin’ som jo lige er udkommet. Musikvideoen kommer flyvende indenfor 2 ugers tid. Jeg vidste jeg ville have girlpower indover videoen og da jeg satte mig på nettet for at finde inspiration, synes de mange videoer var ens. Jeg kunne finde meget lidt videoer, hvor pigerne var forskellige – og med det, så mener jeg hudfarve, religion, you name it… Jeg synes alt var meget ens, der var mange videoer med blonde tynde piger, som definerede et #girlsquad. Der tænkte jeg… Mine veninder er forskellige, i vores gruppe af veninder er vi af forskellige hudfarver og religioner, hvilket jeg ønskede at videoen skulle reflektere, da det jo er min video. Budskabet bag mit valg at piger i videoen er at der er plads til alle i min vennegruppe – og det burde der kunne være i alle vennegrupper. Noget andet var at jeg synes der foregår rigtig meget racisme rundt i verden og jeg tror kendte ansigter, kan være med til at nedbryde det, så det var også en af grundene til mit valg af smukke, forskellige piger og ikke bare en en masse blonde barbie dukker, haha! Jeg har nogle veninder, som går med tørklæde, som siger de aldrig føler sig som ‘babes’ og at de aldrig føler, de kan være en lækker del af en #girlsquad, hvilket jeg tænkte meget over og derfor valgte jeg at min video skulle have et budskab. I mit squad i musikvideoen er vi alle forskellige, men vi har alle et hjerte, en glad tankegang og kan lide at danse! Det var nogle fantastiske piger jeg havde fundet til at skyde videoen og jeg kan ikke vente med i skal se den. De var simpelhen alle så smukke, dejlige og gode til at give den gas! Her får i lidt billeder fra shootet! Kys for nu, jeres Fie

HØR MIN SANG LIGE HER!

fie laursen justinfie laursen justinfie laursen justinfie laursen justinfie laursen justin