Vælg en side

Reklame for egen sang


Forleden kom artiklen ud ‘Fie Laursen slår Medina’, hvilket var så crazy for det havde jeg aldrig troet jeg kunne. Da min bog udkom var der også ‘Fie Laursen slår Lise Nørgaard’. Jeg føler mig så overdrevet stolt af mig selv og så er jeg utrolig taknemlig for at have følgere, der støtter mig i mine drømme – om det så er bøger eller sange, eller nu kommende design kollektioner. Min sang lå de sidste par dage nr 2 og 3 på iTunes, den hoppede lidt frem og tilbage. Nu ligger den nr. 10, hvilket er så crazy for jeg troede den ville ryge helt ned i bunden med det samme. Så TAK til alle der har købt sangen på iTunes, i er de bedste! Idag vågnede jeg op til Spotify har brugt mit billede under ‘Trending Right Now’ og jeg ligger øverst. Det er så sindssygt. Jeg kan slet ikke fatte det. Justin ligger nr 2 under ‘New releases’, nr fucking 4 under ‘Top 50 Danmark’, hvilket betyder at min sang ligger over både French Montana, Justin Bieber, David Guetta, Kesi, Gilli, Scarlett Pleasure, Shawn Mendes, Charlie Puth, Liam Payne… Jeg kunne blive ved!!! Jeg er i fuldkommen chok for at være helt ærlig, for ja jeg elskede selv sangen men jeg vidste ikke hvordan folk ville tage imod den, men folk har taget imod den som et sommerhit, hvilket var MIN DRØM! Jeg kan afsløre jeg allerede Mandag har møde med mit management + sangskrivere/producere om en masse nye sange til jer. Jeg håber i vil hjælpe mig forsat at blive ved med at REPLAY min sang på Spotify, så vi kan holde os i toppen og måske endda ramme #1.
Imorgen starter vi 2 dages optagelser på min musikvideo, glæder i jer? 😉

HØR MIN SANG LIGE HER!

fie laursen justin


SKUD UD TIL PRESSEN FOR DERES ARTIKLER PÅ ‘JUSTIN’, I KAN LÆSE DEM HER:

Fie Laursen får sin største drøm opfyldt: Nu synger hun klamme fuckboys
Fie Laursen nye sang: Jeg kan ikke sige nej
Fie Laursen går pop: Udgiver sang om fuckbois og Bieber
Fie Laursens nye sang ude: Hør den her