Vælg en side

Dette indlæg er ikke sponsoreret – men blot afsløring af min kollektion & brand!


ENDELIG skete det! Jeg afsløre nu min kommende tøjkollektion i alle har været nysgerrige omkring. Jeg teamer op med det svenske tøjfirma MADLADY, hvor jeg har fået lov at designe en hel tøjkollektion. Jeg har valgt at kalde min kollektion for ‘BAD BITCH CLUB’, fordi jeg er blevet kendt for at sige ordet bitch og som i ved kaldte jeg min smykke kollektion BEST BITCHES (tjek den her). Mine designs er moderne, rå, men farverige og så har jeg et helt specielt design dedikeret til en vigtig sag og jeg regner med at have det på, til Guldtuben og droppe glimmer kjolen jeg har købt hjem. Jeg er utroligt stolt af at arbejde sammen med Madlady om min første tøjkollektion, for damerne bag har VIRKELIGT samme vibe som mig – og så har de styr på deres sh*t! Jeg er forelsket i alt deres tøj, der har med feminisme at gøre, da jeg elsker budskabet. I kan tjekke noget lige HER. Jeg er ved at falde ned af stolen af spænding over dette. Lige nu er mine designs ved at blive produceret og jeg havde forleden det vildeste møde med dem ude ved kontoret og lageret, hvor jeg også fik en tour. Jeg glæder mig rigtig meget til at dele min kollektion. Den udkommer inden for få måneder! xx Kys for nu, Fie

fie-laursen-toej